Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Τροντ Σόλιντ! - iefimerida.gr

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Τροντ Σόλιντ!

Γάνδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης συνελήφθη την περασμένη Τρίτη ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Τροντ Σόλιντ, ο οποίος πλέον εργάζεται στη Γάνδη.
Ο Σόλιντ κατηγορείται από μια γυναίκα πως την παρενόχλησε σεξουαλικά στο νυχτερινό κλαμπ La Rocca, στην πόλη Λιέρ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος προπονητής ήταν μεθυσμένος και παρενοχλούσε σεξουαλικά την καταγγέλουσα και άλλες γυναίκες στο κλαμπ. Όμως όπως ισχυρίζεται η γυναίκα ο Σόλιντ έχασε κάθε μέτρο μαζί της, αφού τόλμησε να την... αγγίξει δημοσίως.
Ο Σόλιντ αρνείται τις κατηγορίες, ενώ χθες το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος μετά από πολύωρη κράτηση και δπήλωσε σε δημοσιογράφους πως όλα αυτά τα θεωρεί ανοησίες και πως «Εγώ θα έπρεπε να διαμαρτυρηθώ γιατί τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως βγήκε προς τα έξω»
Εκπρόσωπος της Γάνδης αρνήθηκε να πάρει θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ