«Εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη» ζητούν 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

«Εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη» ζητούν 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγισμό ερωτήσεων στους υπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου εκτοξεύει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για θέματα που αφορούν τις τιμές προϊόντων, την ανάπτυξη καθώς και την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι βουλευτές ζητούν δημιουργία «εθνικού σχεδίου για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη» διότι όπως τονίζουν «η χώρα κινείται στην ύφεση, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο έτος... η χώρα κινδυνεύει να βλέπει τον πλούτο της διαρκώς να φθίνει, το εισόδημα να συρρικνώνεται, τους πολίτες να περιορίζονται και την κοινωνία να δοκιμάζεται». Για τους λόγους αυτούς οι βουλευτές ζητούν «επιστροφή στην ανάπτυξη» ως μόναδική λύση για σωτηρία και επιστροφή στην ευημερία.

Το τελευταίο κείμενο υπογράφεται από 12 βουλευτές και απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μεταφορών.

Καταλήγοντας ζητούν επίσης «εθνικό σχέδιο για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη» και «αναδιάρθρωση παραγωγικού ιστού».

Η ερώτηση υπογράφεται από τους κ.κ. Μ. Κατρίνη, Ι. Αμοιρίδη, Ι. Βλατή, Ν. Γιαννακοπούλου, Θ. Γικόνογλου, Δ. Καρύδη, Σ. Μαργέλη, Ι. Μιχελογιαννάκη, Γ. Ντόλιο, Δ. Παπουτσή, Π. Στασινό, Σ. Μοσχόπουλο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ