Μετά τις μπουνιές, Γκλέτσος και Κυριακίδης αλληλομηνύθηκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετά τις μπουνιές, Γκλέτσος και Κυριακίδης αλληλομηνύθηκαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Στυλίδα με τον δημάρχο της Απόστολο Γκλετσο να υπαινίσσεται παραβατικότητα και αποστήματα μέσα στο χωριό του Αϊ Βασίλη, την Παραμυθοχώρα, έπειτα από τον άγριο καβγά που είχε με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, Ευάγγελο Κυριακίδη.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, o κ.Κυριακίδης έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά τον άγριο καβγά που έστειλε και τους δύο στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι ήθελαν να απομακρυνθώ από αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που ήταν έμπνευσή μου» δήλωσε στο lamiastar.gr, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος.

Ο εισαγγελέας διέταξε χτες την λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Εναντίον του δημάρχου εκκρεμούν δύο μηνύσεις, αφού εκτός από τον Ευάγγελο Κυριακίδη, μήνυση για εξύβριση, απειλή και κλοπή έχει καταθέσει και ο πατέρας του προέδρου, Γιώργος Κυριακίδης, που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί στην Στυλίδα.

Μετά τις μπουνιές, Γκλέτσος και Κυριακίδης αλληλομηνύθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι κάτοικοι της Στυλίδας είναι χωρισμένοι στα δύο, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι ο Δήμαρχος τους δεν πρέπει να φτάνει σε ακρότητες και τους δε να στηρίζουν απόλυτα την προσπάθεια του.

Μετά τις μπουνιές, Γκλέτσος και Κυριακίδης αλληλομηνύθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ