Οι ρόλοι που αρνήθηκαν μεγάλοι σταρ και έγιναν επιτυχία - iefimerida.gr

Οι ρόλοι που αρνήθηκαν μεγάλοι σταρ και έγιναν επιτυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πολλοί να ισχυρίζονται ότι με τα «όχι» χτίζονται οι καριέρες, όμως η αλήθεια είναι πως πολλοί ηθοποιοί αρνήθηκαν ρόλους -σταθμούς στην ιστορία του κινηματογράφου και το μετάνιωσαν.

Για κάποιους από αυτούς η απόφασή τους αποδείχθηκε μοιραία για την καριέρα τους, που πήρε την κατιούσα. Άλλοι μπορεί να μην καταστράφηκαν, έχασαν όμως πολλά χρήματα και είδαν τους συναδέλφους τους, που είπαν το μεγάλο «ναι» να παραλαμβάνουν το πολυπόθητο Χρυσό Αγαλματίδιο και να εκτινάσσονται στην κορυφή.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του «Pretty Woman», που απογείωσε την Τζούλια Ρόμπερτς και το κασέ της. Ο ρόλος της νεαρής πόρνης Βίβιαν που ερωτεύεται τον πελάτη της είχε προταθεί αρχικά σε μεγάλα ονόματα, όπως η Μεγκ Ράιαν, η Κιμ Μπάσιντζερ, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Μισέλ Φάιφερ, η Σάρον Στόουν, αλλά και η Μόλι Ρίνγκουολντ, η οποία πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από αδιάφορες ταινίες τη δεκαετία του ’80 και έκτοτε εξαφανίστηκε. Η Ρόμπερτς όμως που αποδέχθηκε την πρόκληση, κέρδισε εκατομμύρια δολάρια και μια θέση στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Διαβάστε σε ποια προτάθηκε αρχικά να υποδυθεί την Κάρι Μπράντσο, ποιος θα έπαιζε τον Μονομάχο και πολλούς άλλους διάσημους ρόλους στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρολόι ταινίες αρνηση σταρς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ