Μήνυση του Alpha κατά Κρέτσου και επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» - iefimerida.gr

Μήνυση του Alpha κατά Κρέτσου και επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS /ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και στην ποινική δικαιοσύνη στρέφεται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Alpha αυτή τη φορά προκειμένου να διωχθεί ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος αλλά και τα μέλη της επιτροπής ελέγχου του πόθεν έσχες.

Με τη πολυσέλιδη μήνυση που κατέθεσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Alpha μέσω του δικηγόρου Παναγιώτη Λαζαράτου ζητείται η ποινική δίωξη για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση τόσο σε βάρος της πενταμελούς επιτροπής που έλεγξε τα πόθεν έσχες των 4 υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών όσο και σε βάρος του γενικού γραμματέα ενημέρωσης ο οποίος υπέγραψε το πρακτικό της Επιτροπής πόθεν έσχες.

Στην επίμαχη μήνυση ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρεται μάλιστα και στο πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλές πλημμέλειες και κενά στον έλεγχό του.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Alpha κ. Λαζαράτος υποστήριξε σαφώς ότι οι εισαγγελικές αρχές όφειλαν να έχουν παρέμβει μέχρι σήμερα γεγονός που δεν έπραξαν στο θέμα του ελέγχου του πόθεν έσχες. «Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς ημέρες θα κάνει το καθήκον της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ