Δύο Βρετανοί τουρίστες νεκροί στην Φλόριντα - iefimerida.gr

Δύο Βρετανοί τουρίστες νεκροί στην Φλόριντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ένας 16χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον πυροβολισμό και τον θάνατο των James Kouzaris και James Cooper.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian οι δύο πρώην φοιτητές του πανεπιστημίου του Sheffield, o 24χρονος J. Kouzaris και ο 25χρονος J. Cooper είχαν βρεθεί στην Φλόριντα για διακοπές όταν το περασμένο Σάββατο στις 3 τα ξημερώματα βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμό στην κακόφημη περιοχή Saraosta που αποτελεί άντρο των συμμοριών.

Ως ύποπτος συνελήφθη ένας 16χρονος αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί παρόλο που έσπευσαν αμέσως στο σημείο που έγιναν οι πυροβολισμοί μολονότι εντόπισαν τα δύο θύματα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάλυκες από τις σφαίρες. Επίσης δεν κατάφεραν να βρουν καμία σύνδεση μεταξύ του ύποπτου ως δράστη και των δύο θυμάτων, ούτε μπορούν να διευκρινήσουν γιατί οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε αυτή την περιοχή που απέχει 12 μίλια από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διέμεναν.

Ο 16χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ εικάζεται πως μπορεί να δικαστεί και ως ενήλικας. Αξίζει να αναφερεθί πως η πολιτεία της Φλόριντα έχει την θανατική ποινή για φόνο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ