Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις - iefimerida.gr

Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για κακοποίηση ανηλίκου βρίσκεται ο Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το TMZ, ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος Πιτ είναι «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες (το LAPD).

Πηγές κοντά στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ αναφέρουν ότι συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, που οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ.

Οπως αναφέρει το TMZ, «ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ «συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το TMZ, αναφέρθηκε στις Αρχές είτε από κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο είτε από κάποιον υπάλληλο εδάφους. Μάλιστα, «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».

Τα διαψεύδει όλα η αστυνομία του Λος Αντζελες

Ωστόσο η αστυνομία του Λος Αντζελες διαψεύδει οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με καταγγελία κακοποίησης που έχει σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τα παιδιά του, αναφέρει η εφημερίδα The Independent.

H πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες που μίλησε στον Independent διευκρίνισε τα εξής: «μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού ο Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν τον παρουσιάζουν με το χειρότερο δυνατό τρόπο».

Συνάδελφος του ζευγαριού είπε εντωμεταξύ ότι ενώ η Τζολί θέλει τα έξι τους παιδιά να έχουν επαφή με τον πατέρα τους, δεν υπάρχουν ακόμη πλάνα για κάποια επίσκεψη.

Μάλιστα, η Daily Mail, αναφέρει ότι το διαζύγιο δεν αιφνιδίασε τον Πιτ, ενώ πηγή προσκείμενη στον ηθοποιό που μίλησε στο People υποστηρίζει: «Της είχε ζητήσει το διαζύγιο να βγει ήσυχα, όχι να σώσουν το γάμο τους αλλά να σκεφτούν τα παιδιά και τον αγνόησε».

Από την άλλη, πηγή προσκείμενη στην Τζολί είπε ότι το ένα έφερε το άλλο με το χρόνο και ότι δεν ήταν ένας ο λόγος που το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο. «Αγαπούσε αυτόν τον άνδρα για πολλά χρόνια και το διαζύγιο δεν είναι κάτι που ζήτησε παρορμητικά. Στο τέλος, απλά, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Εχουν έξι παιδιά μαζί και πάντα θα υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου».

Και οι δυο πλευρές πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση και ότι τους ενώνουν τα παιδιά τους.

Η αυλή της Τζολί

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τις τελευταίες ώρες πολύς λόγος γίνεται για την «αυλή» της Τζολί, την οποία απαρτίζουν η 48χρονη Αρμίνκα Χέλικ και η 37χρονη Κλοέ Ντάλτον, πρώην συνεργάτιδες του Βρετανού πολιτικού Γουίλιαμ Χαγκ, τις οποίες προσέλαβε για να την βοηθήσουν στην καμπάνια της, γράφοντάς της τους λόγους της.

Η Αρμίνκα Χέλικ

Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις | iefimerida.gr 0
Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις | iefimerida.gr 1

Και με τη γαλάζια μαντήλα η Κλοέ Ντάλτον:

Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις | iefimerida.gr 2

Οι δύο αυτές γυναίκες επηρέαζαν την Αντζελίνα και την συμβούλευσαν να μειώσει το προσωπικό της. Μεταξύ άλλων απολύθηκαν και κάποιοι άνδρες ασφαλείας του Μπραντ Πιτ που δούλευαν για εκείνο επί 20 χρόνια, κάτι που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό. Η Χέλικ θεωρείται πρόσωπο κλειδί του «Τeam Aντζελίνα» καθώς η ηθοποιός στηρίζεται επάνω της, πολύ περισσότερο τώρα που αποφάσισε να χωρίσει.
Πηγή μιλώντας στη Daily Mail υποστήριξε ότι η Χέλικ είναι έξυπνη, δυνατή και πιστή, προσθέτοντας ότι είναι βοηθός, σύμβουλος και η καλύτερη φίλη της Τζολί.

Eδώ οι δύο βοηθοί, η Τζολί και τα παιδιά:

Υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου ο Μπραντ Πιτ -Σοκαριστικές αποκαλύψεις | iefimerida.gr 3

Ο Μπραντ Πιτ και οι εξαρτήσεις

Εντωμεταξύ, δημοσιεύματα νωρίτερα ήθελαν τον χολιγουντιανό ηθοποιό να ζητά απελπισμένα μια ευκαιρία για να σώσει το γάμο του και να προσφέρεται ακόμη να υποβληθεί σε θεραπεία απεξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ. Ολα αυτά για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος σε μια προσπάθεια να αποφύγει το διαζύγιο.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό ανέφερε ότι ο Πιτ είναι τρελά ερωτευμένος με την Αντζελίνα και γνωρίζει πόσο τρελή μπορεί να γίνει. «Προσφέρθηκε να μπει ακόμη και σε απεξάρτηση εξπρές. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Μπραντ είναι τρελά ερωτευμένος με την Αντζελίνα. Την λατρεύει και ποτέ δεν θα την πείραζε σκόπιμα. Ναι έπινε και κάπνιζε. Και ναι είχαν καβγάδες και ύψωνε τη φωνή του. Ξέρει ότι πρέπει να βελτιωθεί και προσπαθεί να γίνει καλύτερος», προσέθεσε η πηγή. Ανέφερε ακόμη ότι ο Πιτ είναι αφοσιωμένος πατέρας και δεν θα έβαζε την γυναίκα του και την οικογένειά του σε απειλή καθώς και ότι η Τζολί έχει επιλέξει να τον καταστρέψει. «Κάνει σαν τρελή», προσέθεσε αποκαλύπτοντας ότι ο Πιτ είναι θυμωμένος μαζί της καθώς περικυκλώνεται από ένα άντρο βρικολάκων, δυνατών γυναικών φίλων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ