Με τα ίδια υλικά, δοκίμασα μια νέα συνταγή. Πιο ελαφριά, πιο μυρωδάτη, βγάζει δροσερή γεύση.
Ακολουθήστε την όπως την περιγράφω. Είναι πολύ εύκολη, πρόκειται ουσιαστικά για one pot pasta.
Υλικά
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό κιμά μοσχάρι από σπάλα ή ελιά
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας
- 1 ντομάτα επιπλέον, σε κύβους, χωρίς σπόρους
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1 φλυτζάνι τριμμένα τυριά
- 2 κουταλιές κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βάλτε το ελαιόλαδο σε φαρδιά κατσαρόλα και ροδίστε καλά τον κιμά
- Προσθέστε το κρεμμύδι και ροδίστε ακόμη για 3-5 λεπτά
- Προσθέστε την σάλτσα ντομάτας, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα σπαγγέτι και 3 φλυτζάνια καυτό νερό
- Είναι η μέθοδος one pot pasta -Μην το φοβάστε!
- Βράστε κιμά και μακαρόνια μαζί, για 13-16 λεπτά
- Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο καυτό νερό
- Βγάλτε από τη φωτιά, προσθέστε τα τυριά και σκεπάστε την κατσαρόλα
- Ανοίξτε το καπάκι, προσθέστε τους κύβους ντομάτας
- Σερβίρετε αμέσως, ρίξτε άφθονο κόλιανδρο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο