Θεοδωράκης: H συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες βολεύει την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: H συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες βολεύει την κυβέρνηση

Φωτογραφία: Motion Team/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «προσθέτει χάος πάνω στο χάος με κανόνες που θα οδηγήσουν σε νέα διαπλοκή».

«Το τίμημα αγοράς των τηλεοπτικών αδειών είναι δυσανάλογο με τις δυνατότητες της αγοράς και έτσι οι καναλάρχες θα χρειαστεί να συναλλαχθούν και να κάνουν παζάρια με την Κυβέρνηση για να επιβιώσουν», επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες «βολεύει» την κυβέρνηση, αφού με αυτόν τον τρόπο κανείς «δεν ασχολείται κανείς με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

«Όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τα παιδιά εγκαταλείπουν τη χώρα για το εξωτερικό, οι επιχειρήσεις πάνε στη Βουλγαρία, η ανεργία δεν πέφτει, πέφτουν όμως οι συντάξεις. Και όλα καλύπτονται από την υπόθεση των καναλιών. Κανείς δεν συζητάει για την επανεκκίνηση της οικονομίας», συμπλήρωσε.

Ο κ Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι μέσα σε έναν χρόνο, αυτή η κυβέρνηση, έκανε 27.700 προσλήψεις κι έπειτα επεσήμανε: «Ρωτάμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αυτούς τους ανθρώπους και δεν μας απαντούν. Αυτοί οι 27.700 άνθρωποι, κοστίζουν σχεδόν μισό δις, περισσότερα από το μισό ΕΚΑΣ και η κυβέρνηση αντί να δώσει εξηγήσεις σιωπά».

«Η δυσαρέσκεια του κόσμου για τον κ. Τσίπρα μπορεί να αποτυπώνεται αλλά δεν είναι απόλυτα εμφανής στο μέγεθος της. Στο δρόμο όμως και στην κοινωνία βλέπουμε μεγάλη δυσαρέσκεια. Ο κόσμος όμως περιμένει την ώρα των εκλογών και τότε είμαι σίγουρος ότι θα εκφράσει καθολικά τη δυσαρέσκεια του για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», κατέληξε, ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ