2χρονη προσπαθεί να ξυπνήσει τη λιπόθυμη από υπερβολική δόση μητέρα της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

2χρονη προσπαθεί να ξυπνήσει τη λιπόθυμη από υπερβολική δόση μητέρα της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα τραγικό περιστατικό έπεσαν καταναλωτές και προσωπικό, το πρωί της Κυριακής, σε κατάστημα «Family Dollar», στη Μασαχουσέτη.

Η κάμερα καταγράφει ένα κοριτσάκι το οποίο είναι μόλις στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών να προσπαθεί να συνεφέρει την μητέρα της, η οποία κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα του καταστήματος από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα, στην προσπάθεια που κάνει η μικρή να ανταποκριθεί η μητέρα της στο κάλεσμα της, βάζει τα κλάματα ενώ όλο και πιο πολύ εντείνει τις προσπάθειές της έτσι ώστε να καταφέρει να την επαναφέρει. Ωστόσο, η μητέρα της είχε προβεί σε υπερβολική χρήση ηρωίνης με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε «λήθαργο».

Ακόμη, «σχήμα οξύμωρο» της ιστορίας, το γεγονός ότι η όλη σκηνή πραγματοποιήθηκε δίπλα από τον διάδρομο με τα παιδικά παιχνίδια που διαθέτει το κατάστημα.

Η γυναίκα, όπως αργότερα εξακριβώθηκε από την έρευνα που διεξήχθη από την αστυνομία είναι ηλικίας 36 ετών και ονομάζεται Mandy McGowen. Η καταγωγή της είναι από το New Hampshire.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας που κλήθηκε να επέμβει αντιμετωπίζοντας το συμβάν, σχολίασε πως είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις κάποιον που έχει παιδί να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις και να υπάρχει τέτοιος εθισμός. Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν είναι σε θέση να αναλάβει στο εξής τη φροντίδα του παιδιού της καθώς αυτό μπορεί να είναι τελείως ευάλωτο σε πειρασμούς.

2χρονη προσπαθεί να ξυπνήσει τη λιπόθυμη από υπερβολική δόση μητέρα της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τα δύσκολα φαίνεται πως είναι μπροστά για την 36χρονη, αφού όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να χάσει την επιμέλεια του παιδιού αφού θα αποφασίσει αρμόδιο όργανο για τον αν είναι ή όχι κατάλληλη προκειμένου να εξακολουθήσει να έχει την επιμέλεια του μικρού παιδιού της.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας και τα όσα κατέθεσε εκείνη για το συμβάν, το γεγονός συνέβη όχι από την υπερβολική δόση ουσιών, άλλα όπως αφοπλιστικά η ίδια είπε, απλώς αποκοιμήθηκε.

Πηγή: dailymail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μασαχουσέτη Ναρκωτικά παιδί μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ