Τρεις ένοπλες ληστείες χθες το βράδυ στην Αθήνα - iefimerida.gr

Τρεις ένοπλες ληστείες χθες το βράδυ στην Αθήνα

ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μία νύχτα με πρωταγωνιστές του ληστές ήταν η χθεσινή, αφού τρεις ακόμα περιπτώσεις ένοπλων επιθέσεων απασχόλησαν την αστυνομία. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στην Αθήνα, στην οδό Πιπίνου όταν άγνωστος δράστης εισέβαλε και με την απειλή όπλου κατάφερε να αρπάξει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Παρόμοια ληστεία έγινε και σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην οδό Κέρκυρας. Ο δράστης κρατώντας περίστροφο, επιτέθηκε στους υπαλλήλους και αφού άδειασε τα ταμεία εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στην οδό Καναπιτσέρη, αυτήν τη φορά οι δράστες ήταν τρεις και στόχος τους πρατήριο υγρών καυσίμων. Κρατώντας μαχαίρια, απείλησαν τους υπαλλήλους και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ