Εχει και... ευχάριστες ειδήσεις το Χόλιγουντ: Παντρεύτηκαν η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εχει και... ευχάριστες ειδήσεις το Χόλιγουντ: Παντρεύτηκαν η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ [εικόνες]

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον χωρισμό-βόμβα του μυθικού ζευγαριού του Χόλιγουντ τώρα μια άλλη είδηση αυτή την φορά πολύ ευχάριστη έρχεται να ταράξει τα νερά της αμερικανικής showbiz.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanityfair που επικαλείται το Us Weekly η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Εχει και... ευχάριστες ειδήσεις το Χόλιγουντ: Παντρεύτηκαν η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο γάμος της Εύας και του Ράϊαν που είναι ζευγάρι από το 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδάκια την 2χρονη Εσμεράλντα και την 4 μηνών Αμάντα, παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Εχει και... ευχάριστες ειδήσεις το Χόλιγουντ: Παντρεύτηκαν η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Πηγή: Vanityfair

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύα Μέντες Ράιαν Γκόσλινγκ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ