Τζιτζικώστας: H κυβέρνηση οφείλει να αποπληρώσει τα χρέη της προς τον ΟΑΣΘ και τους εργαζομένους του - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: H κυβέρνηση οφείλει να αποπληρώσει τα χρέη της προς τον ΟΑΣΘ και τους εργαζομένους του

Φωτογραφία: Eurokinissi/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση λύση στο «σίριαλ» κυβέρνησης - ΟΑΣΘ ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά και την άκαρπη συνάντηση του Χρήστου Σπίρτζη με τους εργαζομένους του Οργανισμού.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο, δεν γίνεται να συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας νωρίτερα στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», προσθέτοντας πως πρέπει να βρεθεί αμοιβαία λύση.

«Πώς μετά από τόσα χρόνια προκύπτει ένα τέτοιο πρόβλημα και δεν μπορεί να λυθεί;», διερωτήθηκε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να αποπληρώσει τα χρέη της προς τον ΟΑΣΘ και τους εργαζομένους του.

Συνομιλώντας ο ίδιος με τον υπουργό Υποδομών, του εξέθεσε τα προβλήματα και την ταλαιπωρία, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σπίρτζης «υποσχέθηκε ότι θα στείλει σήμερα δύο προτάσεις στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, ώστε να επιλέξει μία και να γίνει η πληρωμή», επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τέλος, επέμεινε πως «πρέπει να λυθούν τα χειρόφρενα τώρα και να βγουν τα λεωφορεία στους δρόμους. Είναι αδιανόητο να ταλαιπωρείται έτσι το κοινό της Θεσσαλονίκης».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ