Καρδιολογικό επεισόδιο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά τον άγριο καβγά - iefimerida.gr

Καρδιολογικό επεισόδιο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά τον άγριο καβγά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος αργά χτες το βράδυ, αφού αισθανόταν καλύτερα και ζήτησε να υπογράψει για να βγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι είχε καρδιολογικό επεισόδιο και γι' αυτό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο πάντως, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει καμία διευκρινιστική δήλωση για τον άγριο καβγά που είχε χτες το πρωί στη Στυλίδα με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Στυλίδας και υπεύθυνο της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελο Κυριακίδη, που οδήγησε και τους δύο στο νοσοκομείο. Χτες, οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο καβγάς έγινε για υπόθεση ναρκωτικών αλλά ο Δήμαρχος Στυλίδας παρέπεμψε στον εισαγγελέα και τις δικαστικές αρχές που έχουν επιληφθεί. «Προτού κάποια πράγματα τα αποδείξουμε δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω» τόνισε.

Και από τις δύο πλευρές έχουν κατατεθεί μηνύσεις και θα οριστεί δικάσιμος, αφού σύμφωνα με την εισαγγελία δεν υπάρχει θέμα αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ