Τρίωρη στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ σήμερα - iefimerida.gr

Τρίωρη στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ σήμερα

εργαζόμενοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των συνδικάτων κατά των μέτρων της κυβέρνησης.

Καλεί τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους-μέλη της να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας και συγκεντρώσεις, αλλά και κάθε άλλη μορφή δράσης, που θεωρούν κατάλληλη, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων, την οργάνωση και τη συνέχιση του αγώνα.

Παράλληλα οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους μετά την κήρυξη της στάσης εργασίας από την ΠΟΕΔΗΝ από τις 11:00-15:00 .

Νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΕΚΑΒ και οι υπηρεσίες Υγείας πρόνοιας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, προσλήψεις σε μόνιμο προσωπικό, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, πληρωμή των δεδουλευμένων και αντιδρούν στην εφεδρεία και τις συγχωνεύσεις οργανισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ