Mάνατζερ Αντετοκούνμπο: Αυτά μου είπε μετά για τα 90 εκατ.ευρώ του νέου συμβολαίου του - iefimerida.gr

Mάνατζερ Αντετοκούνμπο: Αυτά μου είπε μετά για τα 90 εκατ.ευρώ του νέου συμβολαίου του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, ανέφερε πως η καθημερινότητα του 22χρονου Ελληνα δεν άλλαξε από το χρυσό συμβόλαιο των 90 εκατ.ευρώ που του έδωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Όπως είπε ο μάνατζερ του, ο «Giannis» έκανε κανονικά προπονήσεις αυτές τις μέρες, παρά το γεγονός ότι ήταν προαιρετικές και δεν σταμάτησε να δουλεύει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το νέο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς: «Όλα καλά. Ήρθαν οι συμπαίκτες και η οικογένειά του να τον συγχαρούν. Προχωράμε».

Για το πώς το έχει ζήσει ο Γιάννης: «Μπορεί να ακουστεί μη ρεαλιστικό αλλά έτσι είναι. Εμείς το ξέραμε από την Πέμπτη το απόγευμα. Η ομάδα έχει προαιρετικές προπονήσεις αυτόν τον καιρό, καθώς οι επίσημες ξεκινούν την άλλη Δευτέρα. Ο Γιάννης είναι εδώ πάνω από έναν μήνα. Δουλεύει σκληρά με διπλές προπονήσεις. Την Πέμπτη δώσαμε τα χέρια σε αυτό το νούμερο και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και κανείς δεν περίμενε βέβαια να έχει προπόνηση το απόγευμα. Το παιδί, όμως, έκανε κανονικά προπονήσεις μέχρι σήμερα. Για εκείνον δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η καθημερινότητά του δεν έχει αλλάξει καθόλου. Το ποσό αυτό –όπως είπε ο ίδιος- αποτελεί μία ασφάλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του, ώστε να συνεχίσει να παλεύει μέσα στο γήπεδο. Και θα συνεχίσει να το κάνει για να δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν».

Για το αν ο Αντετοκούνμπο του είπε κάτι ξεχωριστό: «Απλά συζητούσαμε για την πίεση που μπορεί να έχει. Μου λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιεστεί από κανέναν. Πόσω μάλλον από τους αριθμούς. "Βάζω πίεση στον εαυτό μου και μου είναι αρκετή", μου είπε. Αυτά τα χρήματα είναι μία ασφάλεια για να συνεχίσει με καθαρό μυαλό να κάνει αυτό που κάνει. Ο Κιντ προσπαθεί να τον προετοιμάσει από πέρυσι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι εύκολο να είσαι leader σε μία ομάδα και νομίζω ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω στον Γιάννη, γι’ αυτό και εκείνος τον ευχαρίστησε προσωπικά».

Η φωτογραφία από την υπογραφή του νέου συμβολαίου:

Mάνατζερ Αντετοκούνμπο: Αυτά μου είπε μετά για τα 90 εκατ.ευρώ του νέου συμβολαίου του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ