Καλλιμούκου: Πώς ακριβώς βγήκε ο αριθμός 4 για τις τηλεοπτικές άδειες; - iefimerida.gr

Καλλιμούκου: Πώς ακριβώς βγήκε ο αριθμός 4 για τις τηλεοπτικές άδειες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ αλλά και πώς βλέπει τη κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο με τις τελευταίες εξελίξεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αντωνία Καλλιμούκου.

Χαρακτηριστικά είπε στην «Αγορά»:

Και ξαφνικά... ΣΚΑΪ. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και τι περιμένεις από αυτήν;
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση και ενθουσιάστηκα με το project. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Είναι μία συνεργασία για την οποία χαίρομαι πολύ, αφενός γιατί θα δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο, αφετέρου διότι αυτό το καινούργιο σχετίζεται με παιδιά, μουσική, ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια».

Ως τηλεοπτικό πρόσωπο, πώς βίωσες την πρόσφατη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών; Πλέον, ο τηλεοπτικός χάρτης στην Ελλάδα αλλάζει...
«Όπως κάθε επιχείρηση παντός είδους διαθέτει άδεια λειτουργίας, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τα κανάλια. Ωστόσο, ο διαγωνισμός θα έπρεπε να γίνει με άλλα κριτήρια, άλλη στόχευση και διαφορετική διαδικασία. Πώς ακριβώς βγήκε αυτός ο αριθμός 4; Έχω περισσότερες απορίες και ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Αυτοί που θα έχουν πρόβλημα, όπως πάντα, θα είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη μένουν μετέωροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ