Στην Εξεταστική της Βουλής φέρνει το ΠΑΣΟΚ τις αποκαλύψεις για την Attica Bank - iefimerida.gr

Στην Εξεταστική της Βουλής φέρνει το ΠΑΣΟΚ τις αποκαλύψεις για την Attica Bank

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής φέρνει το ΠΑΣΟΚ τις αποκαλύψεις γύρω από την τράπεζα Αττικής.

Το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σ. Φάμελος το έκανε δεκτό. Υπό την προϋπόθεση, όπως διευκρίνισε, ότι δεν θα ανοίξουν ζητήματα σχετικά με την κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας Αττικής ή άλλων τραπεζών και θα εξετάσουν μόνο το μέρος του πορίσματος που σχετίζεται με δάνεια προς ΜΜΕ και κόμματα ή την πρόσφατη διαγωνιστική διαδικασία για τα κανάλια.

Την ίδια ώρα, με επιστολή του ο εκπρόσωπος του Ant1, Θοδωρής Κυριακού δήλωσε αδυναμία να παραστεί την ερχόμενη Πέμπτη και τελικά αποφασίστηκε να κληθεί λίγο αργότερα. Παράλληλα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ALTER Κώστας Γιαννίκος έστειλε επιστολή αυτοπρόσκλησης στην Εξεταστική μετά τη μαρτυρία Γιώργου Κουρή και τις κατηγορίες σε βάρος του.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης ζήτησε να κληθούν στη Βουλή οι 4 υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει εξηγήσεις τις καταγγελίες του περί μαύρου χρήματος από τον κ. Καλογρίτσα. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό, καθώς αναμένεται η παρουσία τους στην επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ