Στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου και πάλι η μετοχή της Attica Bank - iefimerida.gr

Στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου και πάλι η μετοχή της Attica Bank

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της Attica Bank προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας.

Η απόφαση των αρμόδιων χρηματιστηριακών αρχών, τέθηκε σε ισχύ από σήμερα και η επανέναρξη της διαπραγμάτευσης πραγματοποιήθηκε στις 15.30.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια ανακοίνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «...Μετά τις σημερινές εξελίξεις, η ΤΤΕ αίρει άμεσα τους περιορισμούς στη χορήγηση νέων πιστώσεων», η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της ως άνω εταιρείας.

Από τις 15.20 ξεκίνησε η περίοδος συγκέντρωσης εντολών και στις 15.30 πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για τον υπολογισμό της τιμής ανοίγματος.

Στην συνέχεια οι μετοχές πέρασαν σε φάση συνεχούς διαπραγμάτευσης μαζί με τις υπόλοιπες μετοχές της κατηγορίας «Κύριας Αγοράς».

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή είχε προχωρήσει στην αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής, κατόπιν της απόφασης της ΤτΕ να «παγώσει» τη διαδικασία χορήγησης νέων δανειοδοτήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο Attica Bank
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ