Έπνιξε το τριχρονο κοριτσάκι και το πέταξε ημίγυμνο στην παραλία - iefimerida.gr

Έπνιξε το τριχρονο κοριτσάκι και το πέταξε ημίγυμνο στην παραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως, μετά την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το έγκλημα που σόκαρε Ελλάδα και Κύπρο, της δολοφονίας δηλαδή μίας 24χρονης εγκύου Μολδαβής, και του τρίχρονου κοριτσιού της, από τον σύντροφό της, ο οποίος την ζήλευε παθολογικά.

Όπως έδειξε η νεκροψία, το τρίχρονο αγγελούδι, η μικρή Βικτωρία Ποζίδου, βίωσε μαρτυρικά τις τελευταίες της στιγμές, καθώς ο 29χρονος δράστης, φαίνεται να της απόφραξε στόμα και μύτη, αναγκάζωντάς την σε θάνατο από ασφυξία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το κοριτσάκι, αναγκάστηκε να δει τον αποτρόπαιο θάνατο της εγκύου μητέρας της, η οποία πέθανε έχοντας δεχθεί τέσσερις σφαίρες, σε κεφάλι, θώρακα, και κοιλιά. Εν συνεχεία, έσειρε και πέταξε ημίγυμνο το άψυχο κορμάκι του στην παραλία.

Το ανήλικο θύμα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα με εντονότερα τα σημάδια στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ