Αναστάτωση στις Φιλιππίνες από λάθος συναγερμό για αεροπειρατεία [εικόνα] - iefimerida.gr

Αναστάτωση στις Φιλιππίνες από λάθος συναγερμό για αεροπειρατεία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας εσφαλμένος συναγερμός για αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των σαουδαραβικών αερογραμμών αναστάτωσε πριν από λίγο το αεροδρόμιο της Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα) από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας καθηλώθηκε σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου της Μανίλας όταν ο πιλότος του ειδοποίησε τις αρχές του αερολιμένα ότι το αεροσκάφος είναι "υπό απειλή".

Ο διευθυντής της αστυνομίας στη Μανίλα είχε δηλώσει σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι σπεύδει στο αεροδρόμιο όπου "κάτι συμβαίνει", ενώ ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας των Φιλιππίνων είχε επιβεβαιώσει ότι αεροπλάνο των SAUDI ARABIAN AIRLINES ήταν καθηλωμένο με απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου.

Πριν από λίγο το συμβάν έληξε, μετέδωσε η κρατική σαουδαραβική τηλεόραση, και οι επιβάτες που υπολογίζονται γύρω στους 300 άρχισαν να αποβιβάζονται. Όπως εγινε γνωστό, ο πιλότος πάτησε κατά λάθος δυο φορές τον συναγερμό.

Αναστάτωση στις Φιλιππίνες από λάθος συναγερμό για αεροπειρατεία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ