Καψης: Ο Παπαδήμος δεν θα ρωτήσει κανέναν για να κάνει ανασχηματισμό - iefimerida.gr

Καψης: Ο Παπαδήμος δεν θα ρωτήσει κανέναν για να κάνει ανασχηματισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν βρίσκεται και δεν προτίθεται να τεθεί υπό κηδεμονία έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, στην πρώτη του επίσημη ενημέρωση.

Ο κ. Καψής απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει ακόμη και σε αντικαταστάσεις υπουργών αν αυτοί για οποιοδήποτε λόγο δεν ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Διευκρίνισε δε ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα προηγηθεί συνεννόηση με κανέναν από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση καθώς η συγκρότησή της είναι αποκλειστική του προνομία, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο χρόνο των εκλογών ο κ. Καψής είπε ότι το βίο της κυβέρνησης τον προσδιορίζει το έργο της. Δεν είμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο, είπε θυμίζοντας ότι αυτό αποτελεί και θέση του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Σημείωσε δε με νόημα ότι υπάρχει δέσμευση των τριών κομμάτων ότι θα στηρίξουν την παρούσα κυβέρνηση όσο απαιτείται για να ολοκληρώσει το έργο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ