Συγγνώμη από Αραβίδη: Εγινε λόγω ψυχολογικής πίεσης - iefimerida.gr

Συγγνώμη από Αραβίδη: Εγινε λόγω ψυχολογικής πίεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήξαν φαίνεται πως θεωρείται για την ΑΕΚ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πριν από τη σημερινή προπόνηση συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην οποία αναγνώρισε το λάθος του και αμέσως μετά συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, εξέλιξη που μαρτυρούσε ότι η υπόθεση όδευε προς... εκτόνωση.

Ο Χρήστος Αραβίδης και η ΑΕΚ τελείωσαν άμεσα το θέμα που δημιουργήθηκε και όλοι προχωρούν ενωμένοι στο επόμενο παιχνίδι της Ενωσης για να συνεχίσει με νίκες η ομάδα.

Ο «Αραβας» που «κατέβασε» από τα social media την επίμαχη ανάρτηση έκανε και δήλωση μεταμέλειας για ότι έγινε αναφέροντας «Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραβιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ