Θέμα με Αραβίδη στην ΑΕΚ – Εξηγήσεις ζητά η ΠΑΕ - iefimerida.gr

Θέμα με Αραβίδη στην ΑΕΚ – Εξηγήσεις ζητά η ΠΑΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν, ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει παίξει καθόλου στα τρία και στο ένα μπήκε αλλαγή.

Χθες μετά τον τραυματισμό του Αλμέιδα στη Βέροια, ο Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε τον Βάργκας και εν συνεχεία αντί του Πατίτο τον Πλατέλλα. Ο «Αραβας» μάλλον δεν το πήρε… καλά και έγραψε στα social media «Προτιμώ τα παιχνίδια που γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όχι, αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μου. Η πιο μεγάλη τέχνη ειναι: να ξέρεις, να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή. και συνήθως η έξοδος, βρίσκεται εκεί που ήταν η είσοδος. so much stronger that you think».

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έδειξαν έντονα δυσαρεστημένα από όσα έγραψε ο Αραβίδης καθώς με την Ενωση να έχει 2Χ2 στο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από όλα. Ετσι το πρωί της Δευτέρας ο Αραβίδης θα κληθεί από την ΑΕΚ για… εξηγήσεις, ώστε να πει την θέση του για όσα έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραβιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ