Τετ-α-τετ Βενιζέλου με Παπανδρέου για οικονομία και εσωκομματικά - iefimerida.gr

Τετ-α-τετ Βενιζέλου με Παπανδρέου για οικονομία και εσωκομματικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ θα έχει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο του κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου.

Επισήμως η ατζέντα της συνάντησης είναι οι εξελίξεις στη οικονομία και οι διαπραγματεύσεις για το νέο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας και το PSI, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και την διαδικασία για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία, ένα θέμα για το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός τηρεί σιγήν ιχθύος.

Το σημερινό ραντεβού κλείστηκε με πρωτοβουλία του Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε χτες από τον διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Αθανασάκη, να τηλεφωνήσει στον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και να κανονίσει τη συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι έντονα δυσαρεστημένος για δύο λόγους

Πρώτον, διότι ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι δίνει τη μάχη για τον προϋπολογισμό και το PSI μόνος του, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ταξιδεύει σε συνέδρια ανά τον κόσμο και οι άλλοι δελφίνοι ασχολούνται με τις δημοσκοπήσεις για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Δεύτερον, για την στάση της εσωκομματικής «τρόικας» του (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης) που, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε χτες να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές σύντομα, αντίθετα δηλαδή με όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ