«Τρόικα» ΠΑΣΟΚ: Οχι νέα μέτρα, όχι εκλογές - iefimerida.gr

«Τρόικα» ΠΑΣΟΚ: Οχι νέα μέτρα, όχι εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι σε νέα μέτρα, όχι σε εκλογές, περισσότερες κοινές παρεμβάσεις. Αυτό είναι το τρίπτυχο με βάση το οποίο θα κινηθεί από εδώ και πέρα η Τρόικα του ΠΑΣΟΚ, όπως τουλάχιστον αποφάσισαν στη χθεσινή τους συνάντηση ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης που συνομίλησαν επίσης τηλεφωνικά με τον βουλευτή Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο.

Βασική συνισταμένη των κινήσεών τους θα είναι η επιμονή τους στην άποψη ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλα νέα μέτρα και η διατύπωση της άποψης ότι το πρόγραμμα που έχει εγκρίνει ήδη η Βουλή επαρκεί, αρκεί να τηρηθεί πιστά.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι η προκήρυξη εκλογών αυτή τη στιγμή θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Πάντως και οι δύο αυτές θέσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε προχθές ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά τα λοιπά, οι συναντήσεις της Τρόικα θα πυκνώσουν στο άμεσο μέλλον προκειμένου, εκτός των άλλων να αποφασίζονται οι κοινές τους θέσεις και παρεμβάσεις στα ζητήματα της επικαιρότητας και της γενικότερης στρατηγικής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ