Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι κακός γείτονας - iefimerida.gr

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι κακός γείτονας

 Μάικλ Τζόρνταν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Τζόρνταν μετακόμισε πρόσφατα στη Φλώριντα, σε μία υπερπολυτελή μονοκατοικία αξίας 8.000.000 δολαρίων, η οποία χτίστηκε μέσα σε ένα τεράστιο γήπεδο γκολφ. Ο ενθουσιασμός στη γειτονιά για την άφιξη του καλύτερου μπασκετμπολίστα που πέρασε ποτέ από τα παρκέ όμως μετατράπηκε σε έντονη δυσαρέσκεια.

Σύμφωνα όμως με το gossipextra.com, οι γείτονες του τον χαρακτηρίζουν ενοχλητικό και μάλιστα υποστηρίζουν πως «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... ότι το γρασίδι είναι γεμάτο σβηστά πούρα πεταμένα δεξιά και αριστερά, ή το γεγονός ότι κάνει φασαρία καλώντας τουλάχιστον 10 φίλους του καθημερινά για να παίξουν γκολφ. Πριν έρθει η περιοχή ήταν ήσυχη».

Εκπρόσωπος του μπασκετμπολίστα βέβαια είπε ότι «σίγουρα πρόκειται για τη γνώμη ενός μόνο γείτονα. Ο Μάικλ είναι τζέντλεμαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ