Super League: ΑΕΚ, Πανιώνιος και Πλατανιάς στο 2Χ2 - iefimerida.gr

Super League: ΑΕΚ, Πανιώνιος και Πλατανιάς στο 2Χ2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Τάσο Μπακασέτα πρωταγωνιστή στη Βέροια, η ΑΕΚ πέρασε με νίκη.

Η Ενωση κέρδισε με 2-0 με το πρώτο γκολ του «Μπάκα» με τα «κιτρινόμαυρα» και το δεύτερο του Βάργκας στο 88’ και συνέχισε με 2Χ2 στην Super League. Με ενοχλήσεις στην μέση αποχώρησε ο Αλμέιδα, πολύ καλό ματς από Γιόχανσον και Πατίτο.

Τρελαίνει κόσμο με το… καλημέρα ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιξε για ακόμη ένα ματς εκπληκτικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και πέρασε… αέρα από την Ξάνθη (2-0), έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Φοβερό ματς από τον Μασούντ που σκόραρε (5’) και καθάρισε το ματς ο Ρισβάνης (16’).

Οι Κρητικοί του Πλατανιά νόμιζαν ότι θα φθάσουν σε μια πολύ άνετη νίκη, αφού στο 34’ ήταν μπροστά με 3-0, αλλά το τρίποντο ήρθε με άγχος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Μιλιάζες στο 78ο λεπτό. Δύο γκολ ο Μανούσος (18’, 25’), ένα ο Γιώργος Γιακουμάκης (34’) για τους γηπεδούχους. Μείωσε με Καραχάλιο (38’) και Πέτρο Γιακουμάκη (71’) η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Βέροια Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ