Μόλις 5 Ελληνες έπαιξαν χθες και στις 3 ελληνικές ομάδες στο Europa League - iefimerida.gr

Μόλις 5 Ελληνες έπαιξαν χθες και στις 3 ελληνικές ομάδες στο Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League μπορεί να έφερε τέσσερις βαθμούς στην Ελλάδα, ωστόσο τα μαντάτα για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές δεν ήταν καθόλου καλά.

Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια τους με Γιουνγκ Μπόις, Αγιαξ και Φιορεντίνα αντίστοιχα χρησιμοποίησαν συνολικά 5 Ελληνες ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός τον Κουτρουμπή (βασικός), ο ΠΑΟΚ τους Αθανασιάδη, Γλύκο, Τζαβέλλα, Πέλκα (βασικούς) και ο Ολυμπιακός κανέναν σε ενδεκάδα και αλλαγές!

Κάτι που βεβαίως και προκαλεί προβληματισμό καθώς ο Πάουλο Μπέντο στον ΟΣΦΠ δεν έβαλε καθόλου τον Φορτούνη και τον Καπίνο, ο Στραματσόνι δεν έχει Ελληνες στο ρόστερ του και ο ΠΑΟΚ δεν έχει... βάθος με Ελληνες πίσω από τους βασικούς.

Και η ομάδα που την «πληρώνει» περισσότερο από όλα είναι η Εθνική ομάδα, η οποία αρχές του επόμενου μήνα έχει δύο κρίσιμα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Εντός με την Κύπρο στις 7 Οκτωβρίου και τρεις ημέρες μετά εκτός με την Εσθονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ