«Η Αντζελίνα Τζολί είναι σαν τον Κλιντ Ίστγουντ» - iefimerida.gr

«Η Αντζελίνα Τζολί είναι σαν τον Κλιντ Ίστγουντ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο προσφάτως με την ταινία «In the land of blood and honey», και ήδη έχει αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια για τη δουλειά της, με τελευταίο παράδειγμα τον πρωταγωνιστή της ταινίας της, ο οποίος την παρομοίωσε με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Κλιντ Ίστγουντ.

Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός Ράντε Σερμπετζίγια δήλωσε: «Είναι μια ηθοποιός που σκηνοθετεί. Μου θυμίζει πολύ τον Κλιντ Ίστγουντ. Της το είπα και της ίδιας μάλιστα! Είναι και οι δυο εξαιρετικοί ηθοποιοί και μόνο τέτοιου είδους ηθοποιοί έχουν αυτήν την εμπειρία, ώστε να βοηθήσουν και να συνεργαστούν με άλλους ηθοποιούς. Ξέρουν να δίνουν ελευθερία στον ηθοποιό και γνωρίζουν και τον τρόπο να το πραγματοποιήσουν».

Από την πλευρά της, η ίδια η Τζολί δήλωσε ενθουσιασμένη με τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή, ενώ αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Κλιντ Ίστγουντ στην ταινία «The Challenging», είπε: «Είναι αρχηγός. Δουλεύει με ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά παράλληλα καλούς. Δεν υπάρχει το "εγώ" στα γυρίσματα, νιώθεις σαν οικογένεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ