Έστειλαν ραβασάκι για έκτακτη εισφορά στην... Πειραϊκή-Πατραϊκή - iefimerida.gr

Έστειλαν ραβασάκι για έκτακτη εισφορά στην... Πειραϊκή-Πατραϊκή

Πειραϊκή-Πατραϊκή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κωμικοτραγικές περιπτώσεις με το εκκαθαριστικό σημείωμα για την έκτακτη εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως φαίνεται το «ραβασάκι» της εφορίας πηγαίνει ακόμα και σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες!

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕ.Π.Υ.Ο.) φέρεται ότι απέστειλε εκκαθαριστικό σημείωμα στην Πειραϊκή-Πατραϊκή με διεύθυνση Κρύα Ιτεών, Πάτρας. Η συγκεκριμένη κλωστουφαντουργία όμως, που στις «δόξες» της είχε 9 εργοστάσια και περισσότερους από 9.000 εργαζομένους, έχει σταματήσει να λειτουργεί από το 1996.

Το περίεργο όμως δεν σταματά εδώ. Ερωτηματικά δημιουργεί και το ποσό που καλείται να πληρώσει αυτή η «τεράστια» βιομηχανία, που είναι μόλις 300 ευρώ δηλαδή όσα θα πλήρωνε ένας ελεύθερος επαγγελματίας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ