Νέο «κούρεμα» χρεών σε δανειολήπτη από δικαστήριο - iefimerida.gr

Νέο «κούρεμα» χρεών σε δανειολήπτη από δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμα ευνοϊκή απόφαση για δανειολήπτη εκδόθηκε από δικαστήριο το οποίο αποφάσισε να κουρέψει το συνολικό χρέος ενός δημοτικού υπαλλήλου κατά 34.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο υπερχρεωμένος δανειολήπτης είναι 49 ετών, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, με γυναίκα άνεργη, ενώ ο ίδιος εργάζεται στο δήμο με μισθό 1.052,05 ευρώ το μήνα. Χρωστούσε σε πέντε τράπεζες καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες το συνολικό ποσό των 48.453, 87 ευρώ και κατέφυγε στο Ειρηνοδικείο Ρεθύμνου ζητώντας να μειωθεί το χρέος του το οποίο δεν μπορούσε να ξεπληρώσει.

Όντως το δικαστήριο αποφάσισε να μειωθεί το χρέος του δημοτικού υπαλλήλου κατά 34.053 ευρώ. Με την απόφασή του δικαστηρίου, δανειολήπτης καλείται πλέον να πληρώσει μόνο τα υπόλοιπα 14.400 ευρώ σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ