Ποτάμι για σύζυγο Στουρνάρα: Ουδείς υπεράνω του νόμου, αλλά είμαστε καχύποπτοι με την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ποτάμι για σύζυγο Στουρνάρα: Ουδείς υπεράνω του νόμου, αλλά είμαστε καχύποπτοι με την κυβέρνηση

Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα εξέδωσε το Ποτάμι.

Σε αυτή το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη υπογραμμίζει πως «είναι καχύποπτο απέναντι στις κινήσεις της κυβέρνησης», καθώς υπάρχουν δείγματα «καθημερινών προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της».

«Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι», αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού και τονίζει:

«Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ.Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της, γι΄ αυτό ο έλεγχος των ενεργειών της είναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Γιάννης Στουρνάρας έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ