Ενοχλημένος ο Βενιζέλος από την «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ενοχλημένος ο Βενιζέλος από την «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνάντηση με πολύ εσωκομματικό ενδιαφέρον θα έχουν αύριο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Αφορμή για την συνάντηση αυτήν, αποτελούν οι εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας,καθώς και η συνάντηση που θα έχει ο κ. Παπανδρέου με την τρόικα. Ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι δύο άνδρες θα έχουν συζήτηση εφ' όλης της ύλης και για το θέμα της διαδοχής.

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Παπανδρέου κ. Νίκος Αθανασάκης, τηλεφώνησε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών χθες για να διευθετηθεί το ραντεβού των δύο αλλά και το ραντεβού Παπανδρέου-τρόικας. Πηγές από το στρατόπεδο του κ. Βενιζέλου διαχέουν την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Οικονομικών σε δύο κατευθύνσεις:

1. Για τον «μοναχικό αγώνα» που δίνει ο ίδιος σε σχέση με τυην εκτέλεση του προϋπολογισμού αλλά και το PSI, την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου βρίσκονταν στην Αφρική, ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα ως κυβέρνηση και τους «δελφίνους» στο ΠΑΣΟΚ να παραγγέλουν δημοσκοπήσεις για την προσωπική τους πορεία.

2. Για την στάση της «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ (Λοβέδρου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση) οι οποίοι συναντήθηκαν το πρωί και συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές, όπως υπαινίχθηκε ο κ. Βενιζέλος κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Είναι άκομψο 3 υπουργοί να επιτίθενται σε άλλον υπουργό που δίνει τη μάχη και να λένε ότι αντιτίθενται σε εκλογές» έλεγαν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ