Στοίχημα στο Europa League : Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα στο Europa League : Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο Europa League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ξεκινούν απόψε τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας Γιουνγκ Μπόις, Άγιαξ και Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται εκτός έδρας, ενώ «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι» θα κάνουν πρεμιέρα μπροστά στο κοινό τους. Το Betarades.gr είναι κοντά σας και πάλι μέσω του iefimerida προκειμένου να αναλύσει τα παιχνίδια αυτά, αλλά και να σας δώσει τα προγνωστικά του!

Πριν περάσουμε, όμως, στη στοιχηματική ανάλυση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να κερδίσετε 50€ μέσω του διαγωνισμού του Betarades.gr! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε like, share και να αφήσετε με commet την πρόβλεψή σας για το σκορ στο Παναθηναϊκός – Άγιαξ, στο βίντεο που θα βρείτε στη σελίδα του Betarades.gr στο Facebook (κλικ εδώ).

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός

Ξεκινάμε με το πιο ενδιαφέρον, ίσως, παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ. Να «ξορκίσει» την κατάρα των ομίλων του Europa League θέλει φέτος ο Παναθηναϊκός, που δείχνει ότι μπορεί να διαγράψει καλύτερη πορεία σε σχέση με τις προηγούμενες δύο παρουσίες του. Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 ματς στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης (1-4-7), την πήραν εναντίον της Μάριμπορ το 2012 (1-0), το εντός έδρας ρεκόρ τους σ’ αυτό το αρνητικό σερί είναι 1-3-2. Βέβαια, το μομέντουμ δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για το «τριφύλλι», που μετά τις πειστικές εμφανίσεις στα προκριματικά με ΑΪΚ και Μπρόντμπι (τρεις νίκες και μια ισοπαλία, δέχτηκε μόλις 1 γκολ), έκανε πρεμιέρα με το «δεξί» και στη Σούπερλιγκ. Πέρασε με το εμφατικό 0-3 απ’ την έδρα του Λεβαδειακού το Σάββατο, σκορ που είναι ιδιαίτερα «φτωχό» και δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.

«Νικήσαμε τα τελευταία δύο ματς, κρατήσαμε το μηδέν και αυτό σημαίνει ότι αποκτούμε μία ασφάλεια στο παιχνίδι μας». Αυτά ήταν τα χθεσινά λόγια του κόουτς του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, ο οποίος είτε κάνει mind games, είτε απλά προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Ο Ολλανδός αναφέρθηκε στις δύο νίκες της ομάδας του εναντίον των Γκόου Αχέντ Ιγκλς (0-3 εκτός) και Φίτεσε (1-0 εντός), παιχνίδια που σε καμία περίπτωση δεν έκανε πειστικές εμφανίσεις και σε τελική ανάλυση, δεν έπαιξε και με κανένα μεγαθήριο. Πλασματικό το «μηδέν» στην άμυνα στο «διπλό» επί της Γκόου Αχέντ, αφού ο αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 21’, ενώ την περασμένη Κυριακή η Φίτεσε αναγκάστηκε να παίξει για 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Προγνωστικό: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει να έχει βρει από νωρίς τον καλό του εαυτό. Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ προβληματίζει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις του και η Λεωφόρος μπορεί να τον... λυγίσει. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Στοίχημα στο Europa League : Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το Άγιαξ – Παναθηναϊκός:

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι του από τα προκριματικά του Champions League, όπου δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Άγιαξ, παρά τις αρκετά καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε. Στη συνέχεια βρήκε απέναντί του την Ντιναμό Τιφλίδας, στα πλέι οφ του Europa League, και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, πήρε την πρόκριση για τους ομίλους. Στο πρωτάθλημα, μπορεί τα «τερτίπια» του υφυπουργού Αθλητισμού να καθυστέρησαν την πρεμιέρα, όμως οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έδωσαν τη δυνατότητα στο Δικέφαλο να παρουσιαστεί πανέτοιμος απέναντι στον Παναιτωλικό και να ξεκινήσει με το δεξί, επικρατώντας με 2-1. Το σκορ είναι αδύνατο να περιγράψει την εικόνα της αναμέτρησης, που ήθελε τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο σε όλο το παιχνίδι, να χάνει απίθανες ευκαιρίες και να αδυνατεί να διευρύνει το δείκτη του σκορ που θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του περσινού ιταλικού πρωταθλήματος, πήρε απευθείας το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αποφεύγοντας τα προκριματικά. Πέρασε ένα ιδιαίτερα «θερμό» καλοκαίρι όπου λίγο έλειψε να οδηγήσει τον τεχνικό Πάουλο Σόουζα στην αποχώρηση, αλλά ο Πορτογάλος, τελικά, τα βρήκε με τη διοίκηση και συνεχίζει. Οι 5/5 ήττες στα φιλικά προετοιμασίας δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά γύρω από τη φετινή παρουσία της, τα οποία η αλήθεια είναι δεν έχουν απαντηθεί ακόμη. Στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε απέναντι στη Γιουβέντους, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης κατάφερε να σημειώσει τη μοναδική της νίκη ως και σήμερα, με το 1-0 απέναντι στην Κιέβο Βερόνα, εντός έδρας, χάρη σε ένα τέρμα του Κάρλος Σάντσες. Όλα αυτά, όμως, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι το παιχνίδι που ακολούθησε τη διακοπή, αυτό απέναντι στη Τζένοα στο «Λουΐτζι Φεράρις» διεκόπη οριστικά στο 27ο λεπτό αφού η πόλη της Γένοβας είχε παραδοθεί σε απίστευτη νεροποντή και ήταν αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Έρχεται, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη χωρίς σαφές δείγμα των δυνατοτήτων της, αλλά και της κατάστασης της, μετά τη διακοπή.

Προγνωστικό: Βρίσκει πατήματα ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Παναιτωλικό το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και υποδέχεται μία Φιορεντίνα, η οποία μόνο προβληματισμό έχει δημιουργήσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία της. Επιπλέον, η Τούμπα αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» για τον ΠΑΟΚ και θεωρούμε ότι ο Δικέφαλος έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή αποτελεί ο 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Στοίχημα στο Europa League : Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα:

Με τα γκολ στην Ελβετία

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός. Από την Ελβετία ξεκινάει η φετινή «περιπέτεια» του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να φύγουν αλώβητοι απόψε από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις, με τους γηπεδούχους να χαρακτηρίζονται από αστάθεια στις εμφανίσεις τους. Ξεκινώντας με τα φετινά ευρωπαϊκά τους πεπραγμένα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν αρχικά μία πολύ σημαντική πρόκριση επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ (στα πέναλτι) στον 3ο γύρο του Champions League, όμως στα πλέι οφ της διοργάνωσης γνώρισαν δίκαιο αποκλεισμό από την Γκλάντμπαχ με δύο βαριές ήττες (1-3 και 6-1 αντίστοιχα). Έτσι, «υποβιβάστηκαν» στους ομίλους του Europa League. Στο ελβετικό πρωτάθλημα, η Γιουνγκ Μπόις μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές, όντας ήδη στο -9 από την πρωτοπόρο Βασιλεία. Πάντως, έχει συνδυάσει με νίκες τα τρία τελευταία «εντός».

Μετά το «κάζο» απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά στον 3ο γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρούκα στα πλέι οφ του Europa League και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους ομίλους. Ασυνήθιστη η κατάσταση για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έδιναν συνεπέστατο «παρών» στη μεγαλύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Πλέον, η… πραγματικότητα λέει… Europa League, με τον Πάουλο Μπέντο να δείχνει μέχρι στιγμής ότι έχει αρχίσει και «συμμαζεύει» τα πράγματα. Πολλές ελπίδες μοίρασε το εμφατικό 6-1 επί της Βέροιας στο πρώτο φετινό ματς για τη Σούπερλιγκ (η οποία ξεκίνησε από… την 3η αγωνιστική), ενώ οι μεταγραφές των Καρντόζο, Μάριν, Ελιουνούσι, Ρομάο, Πασιένσια, Βιάνα και Αντρέ Μάρτινς δυνάμωσαν ξεκάθαρα το ρόστερ.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Europa League και μπορεί, φυσικά, να τα καταφέρει. Ωστόσο, στοιχηματικά, πιστεύουμε ότι είναι περισσότερο ασφαλές να επιλέξουμε το Goal / Goal – το ενδεχόμενο δηλαδή να σημειώσουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα – καθώς αμφότερες μπορεί να έχουν δείξει ικανές επιθετικά, αλλά, ταυτόχρονα, επιδεικνύουν και αμυντικές αδυναμίες.

Στοίχημα στο Europa League : Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ