Δημοσκόπηση: Το 46% δεν πιστεύει ότι η Κλίντον έχει μόνο πνευμονία - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Το 46% δεν πιστεύει ότι η Κλίντον έχει μόνο πνευμονία

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/CRISTOBAL HERRERA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα κρίση αξιοπιστίας περνά η Χίλαρι Κλίντον, μετά από την κατάρρευσή της σε εκδήλωση, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση, λιγότεροι από τους μισούς Αμερικανούς πιστεύουν ότι πράγματι πάσχει από πνευμονία.

Η δημοσκόπηση της YouGov, για τους Times, δείχνει ότι το 46% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων δεν πιστεύουν ότι η Κλίντον ταλαιπωρείται από ήπιας μορφής πνευμονία. Αντίθετα, θεωρούν ότι ένας συνδυασμός προβλήματος στους πνεύματος, αλλεργιών και υπερβολικής ζέστης οδήγησε στη λιποθυμία της.

Από την άλλη, περίπου το 45% των 1.910 ερωτηθέντων πιστεύουν την εξήγηση που έδωσε ο γιατρός της Κλίντον για την πνευμονία. Το υπόλοιπο 9% δήλωσαν ότι δεν είναι βέβαιοι ποια είναι η εξήγηση του συμβάντος.

Οι συνεργάτες της Κλίντον παραδέχθηκαν ότι χειρίστηκαν λανθασμένα το ζήτημα, καθώς αρχικά απέδωσαν τη λιποθυμία της στη ζέστη, για να ανακοινώσουν αργότερα ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές πάσχει από πνευμονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον λιποθυμία πνευμόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ