Φορτηγό πλοίο προσάραξε κοντά στην Πρέβεζα - iefimerida.gr

Φορτηγό πλοίο προσάραξε κοντά στην Πρέβεζα

φορτηγό πλοίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορτηγό πλοίο με σημαία Ρωσίας προσάραξε τις πρώτες πρωινές στην περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα. Το πλοίο μετέφερε 3,000 τόνους καλαμπόκι με προορισμό το λιμάνι της Πρέβεζας, ωστόσο όπως φαίνεται εξαιτίας λάθους χειρισμού το πλοίο προσάραξε σε πετρώδη περιοχή.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr το πλοίο έχει υποστεί ρήγμα το οποίο όμως δεν δημιουργεί απειλή για να βυθιστεί. Το 11μελές πλήρωμα του φορτηγού πλοίου είναι όλο καλά στην υγεία του ενώ σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας δεν έχει διαπιστωθεί ρύπανση της θαλάσσιας περιοχής. Την τελική βέβαια εικόνα της κατάστασης του πλοίου θα δώσουν οι νηογνώμονες που αναμένεται να φτάσουν στην Πρέβεζα προκειμένου να δώσουν την εντολή ή το πλοίο να ξεφορτωθεί στο σημείο που βρίσκεται ή αν δεν υπάρχει κίνδυνος να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ