Παππάς: Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, αντί να κάνουν τη δουλειά τους, υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους - iefimerida.gr

Παππάς: Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, αντί να κάνουν τη δουλειά τους, υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους

Φωτογραφία: INTIMENEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για στοχοποίηση έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τον επικρίνουν.

«Kάνουν τακτικό λάθος όσοι προχωρούν σε προσωπικές επιθέσεις, νομίζοντας ότι οι πολιτικές μας είναι προσωπικές και θα αλλάξουν αν έλθει κάποιος άλλος» υποστήριξε ο υπουργός επικρατείας μιλώντας ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τη ΝΔ για αντιστροφή της πραγματικότητας γιατί υποσχόταν απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ δεν ήθελε και το πλαφόν των 400 εργαζομένων ανά σταθμό, όπως προβλέπει ο νόμος.

Βολές και κατά δημοσιογράφων
Από τα βέλη του κ.Παππά δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι με τον υπουργό να υποστηρίζει ότι σε πολλούς υπάρχει η αίσθηση ότι πολλές φορές οι δημοσιογράφοι αντί να κάνουν τη δουλειά τους, υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Είναι δικαίωμά τους, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τους εργοδότες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ