Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ ήταν ένας πρωθυπουργός της αντίστροφης μέτρησης - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ ήταν ένας πρωθυπουργός της αντίστροφης μέτρησης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To βήμα της ΔΕΘ είναι για τη ΝΔ βήμα υπευθυνότητας και ειλικρίνειας, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος στην ΕΡΤ.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση, σημείωσε και πρόσθεσε: «Θέλουμε να αποκαταστήσουμε μια σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες».

«Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς βάρη. Για μας η αλήθεια και η ελπίδα είναι το ίδιο» είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Υποστήριξε πως η ΝΔ προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά στη Θεσσαλονίκη «θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε σχέδιο για να κερδίσουμε τη θετική ψήφο των πολιτών» και συμπλήρωσε: «έχει γίνει μία καλή προετοιμασία για έναν αξιόπιστο οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση».

Τέλος, σχολιάζοντας την εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, είπε: «ο κύριος Τσίπρας έδειξε στη ΔΕΘ αμήχανος και άνευρος. Ήταν ένας πρωθυπουργός της αντίστροφης μέτρησης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουμουτσάκος ΔΕΘ ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ