Ποτάμι: Η αυταρχική νοοτροπία του Αλ. Τσίπρα -Δεν ξέρει την λέξη «ανεξαρτησία» - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η αυταρχική νοοτροπία του Αλ. Τσίπρα -Δεν ξέρει την λέξη «ανεξαρτησία»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε το «Ποτάμι» με αφορμή την απάντησή του ως προς την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Στην αυταρχική νοοτροπία του κ. Τσίπρα δεν χωράει η λέξη "ανεξαρτησία". Έτσι μετά την υποβάθμιση του ρόλου των ανεξάρτητων αρχών, όπως το ΕΣΡ, και την υπόδειξη στους δημοσιογράφους ποια θέματα οφείλουν να προβάλλουν, ήρθε χθες και η προσπάθεια υπαγόρευσης στη Δικαιοσύνη της απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Τόνισε μάλιστα πως «όλη η Ελλάδα άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει για το ενδεχόμενο να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός: "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα"».

Οπως σχολιάζει το Ποτάμι «από το Μέγαρο Μαξίμου, αντί να παραδεχθούν το ατόπημα, προσπαθούν να πείσουν όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη ότι δεν κατάλαβαν καλά. Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων και ας σεβαστούν τους δημοκρατικούς κανόνες που υπαγορεύουν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ