Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ βαφόταν μόνη της -Το βίντεο που το αποδεικνύει - iefimerida.gr

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ βαφόταν μόνη της -Το βίντεο που το αποδεικνύει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι τη γνώριζαν και την έζησαν από κοντά ένα πράγμα θεωρούν σίγουρο. Ότι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ πέρασε στην κυριολεξία κάθε λεπτό της ζωή της λαμπερή.

Ο ναρκισσισμός της, αυτή η ατελείωτη αγάπη που είχε για τον εαυτό της, την καθήλωνε μπροστά σε καθρέφτες. Έτσι, η διάσημη ηθοποιός που έγραψε ιστορία, εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική είχε ένα ακόμα. Εκείνο του φτιασιδώματος. Με απόλυτη μαεστρία, που μόνο ένας επαγγελματίας make up artist θα είχε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μπορούσε να βάψει το πρόσωπό της και το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

Σε ένα βίντεο μάλιστα που ανέβασε στο Instagram ο διάσημος make up artist Mario Dedivanovic, φαίνεται η ίδια η Τέιλορ να βάφει τα μάτια της χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικροσκοπικό πινέλο, και σε χρόνο μηδέν να έχει ολοκληρώσει το μακιγιάζ της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελίζαμπεθ Τέιλορ μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ