Σάλος με την επίδειξη της Μπέκαμ -Επανέφερε τα υπερβολικά αποστεωμένα μοντέλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με την επίδειξη της Μπέκαμ -Επανέφερε τα υπερβολικά αποστεωμένα μοντέλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσίασε την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή της 2017 στην Νέα Υόρκη με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και την ίδια να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η σχεδιάστρια και πρώην κορίτσι των Spice Girl έντυπωσίασε με τα ρούχα της, κάνοντας σχεδόν ριζική αλλαγή στο office look που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια και δείχνοντας το ταλέντο της σε πιο sexy-chic βραδινά κομμάτια.

A video posted by WOMEN Management New York (@womenmanagementny) on Sep 11, 2016 at 12:03pm PDT

Με το μαύρο χρώμα, τα αυστηρά midi φορέματα, τα λευκά πουκάμισα και τις παντελόνες να δίνουν τη θέση τους σε μεταξένια lingerie κομμάτια, φλοραλ παντελόνες και tailor made statement αξεσουάρ, η Μπέκαμ απέδειξε πως έχει το ταλέντο και την δημιουργικότητα που χρειάζεται ένας σχεδιαστής.

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 11, 2016 at 1:28pm PDT

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 11, 2016 at 10:30am PDT

Ωστόσο, το μόνο που έκανε αρνητική εντύπωση στα διεθνή μέσα ήταν κυρίως τα μοντέλα που επιλέχθηκαν για το runway με τα περισσότερα να είναι υπερβολικά αδύνατα.

A photo posted by Blogueira Jornalista Advogada (@blogdaanabr) on Sep 11, 2016 at 7:36pm PDT

Σε μία περίοδο που τα oversized μοντέλα «εισχωρούν» όλο και περισσότερο στο συγκεκριμένο χώρο, οίκοι (κυρίως Γαλλικοί) απαρνιούνται την εικόνα του skinny, η Μπέκαμ φαίνεται να αδιαφορεί για αυτές τις καινοτομίες, φανερώνοντας πως τα ρούχα της δείχνουν πιο ωραία σε σωμτότυπα σαν το δικό της (δηλαδή πολύ αδύνατο).

A photo posted by @fashion_week_16 on Sep 11, 2016 at 2:11pm PDT

Μάλιστα ένα από τα μοντέλα της, η Γαλλίδα Καμίλ Χούρελ, έχει διάμετρος μέσης περίπου 60εκ. Μέγεθος που αντιστοιχεί σε ένα 8χρονο κορίτσι.

Και όλα αυτά τη στιγμή που η Βικτόρια Μπέκαμ έχει αναφέρει στο παρελθόν πως είναι κατά των ανορεκτικών μοντέλων στις πασαρέλες.

«Είχα casting την προηγούμενη εβδομάδα και είχα δει μερικά πολύ αδύνατα μοντέλα, τα οποία δεν μπορούσα να τα συμπεριλάβω στο team. Επίσης εμπνέομαι από γυναίκες σε όλα τα μεγέθη» είχε αναφέρει σε μία καμπάνια το 2010.

A photo posted by KWD Solutions (@kwdsolutions) on Sep 11, 2016 at 9:36am PDT

Παρ΄όλα αυτά η Βικτόρια απέσπασε το χειροκρότημα των λαμπερών της καλεσμένων και κυρίως του άνδρα της Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Άννα Γουίντουρ που βρισκόταν στο front row.

A photo posted by BJBX SINCE 06/26/15 (@brooklynjbeckhamxx) on Sep 11, 2016 at 9:44pm PDT

A photo posted by Victoria Beckham France (@victoriabfrance) on Sep 11, 2016 at 11:59am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ Νέα Υόρκη πασαρέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ