Super League: Στην μάχη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - iefimerida.gr

Super League: Στην μάχη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα είναι το κυρίως… μενού της πρεμιέρας της Super League (από την 3η αγωνιστική) με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μπαίνουν στην «μάχη».

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και έβδομο επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να κατακτήσει φέτος ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τη Βέροια, στο πλαίσιο της πρεμιέρας - αν και πρόκειται για την 3η αγωνιστική - της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Με -3 βαθμούς μπαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, καθώς είναι τιμωρημένος για τα όσα έγιναν στη ρεβάνς του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, έχοντας στο πλευρό τους αρκετό κόσμο που θέλει να δώσει ώθηση στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς (18:15, Novasports 2).

Να αποδείξει σε άπαντες πως φέτος θα είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος θέλει να δείξει με το «καλημέρα» στη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται για την πρεμιέρα της Super League-κι ας είναι η τρίτη αγωνιστική-την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (16:00, Novasports 2) με στόχο όχι απλώς τη νίκη, αλλά και μία εμφάνιση αντιπροσωπευτική των… ορέξεών της για φέτος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Χθες

  • ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0
  • ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

11 Σεπτεμβρίου 2016

  • A.E.K. - ΞΑΝΘΗ, "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ"  16:00 NS2 
  • Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, "ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ" 18:15 NS2
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, "ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ" 18:15 NS3 
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" 20:30 NS1

12 Σεπτεμβρίου 2016

  • ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ, AEL FC ARENA  19:30 NS1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βέροια Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ