ΔΕΘ: Με τo «Final Countdown» υποδέχτηκε η στρατιωτική μπάντα τον Τσίπρα [βίντεο] - iefimerida.gr

ΔΕΘ: Με τo «Final Countdown» υποδέχτηκε η στρατιωτική μπάντα τον Τσίπρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έγινε η υποδοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ μετά τη συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ - Helepxo και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Αρκάντι Ντβορκόβιτς.

Κατά την άφιξή του η μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού άρχιζε να παίζει το "Final Countdown".

Nωρίτερα ο κ. Τσίπρας, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και το περίπτερο του ΟΛΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ, Κωνσταντίνος Μέλλιος τονίζοντας πως τονίζοντας πως επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχει ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του, Κωνσταντίνος Μιχάλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είδε από κοντά και το βαγόνι που έχει στηθεί στο περίπτερο της "Αττικό Μετρό" και απευθυνόμενος στον Γιάννη Μυλόπουλο είπε χαριτολογώντας "Το φέρες κιόλας;".

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΔΕΘ final countdown
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ