ΝΔ: Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση - iefimerida.gr

ΝΔ: Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Γουλιέλμος Αντωνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Η προπαγάνδα τους μιλούσε για μάχη κατά της διαπλοκής και για διαφάνεια. Με τις πράξεις τους, όμως, χτίζουν διαπλοκή και φέρνουν σκοτάδι», δήλωσε αρχικά.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος προαναγγέλλει μαύρο στα κανάλια, ο υπουργός Εργασίας επιβεβαιώνει μαύρο στους εργαζόμενους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλά -και επιμένει- για μαύρο χρήμα και τίποτα απο όλα αυτά δεν είναι αποδεκτό.

«Είμαστε απέναντι. Μαζί με όλους τους πολίτες απαιτούμε: Να δημοσιοποιηθούν μέσα στην ημέρα, τα πόθεν έσχες για όλο το ποσό του τιμήματος. Έχουμε, ήδη, ζητήσει ο κ. Παππάς και οι υπερθεματιστές να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ