Εριν Ο'Φλάερτι: Η πρώτη λεσβία στην ιστορία των καλλιστείων που διεκδικεί τον τίτλο της Miss America [εικόνες] - iefimerida.gr

Εριν Ο'Φλάερτι: Η πρώτη λεσβία στην ιστορία των καλλιστείων που διεκδικεί τον τίτλο της Miss America [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Έριν Ο΄Φλάερτι είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία για τη Μις Αμερική η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι λεσβία.

Η 23χρονη που αντιπροσωπεύει την πολιτεία Μιζούρη έχει μεγαλώσει σε ένα αγρόκτημα, είναι εκπαιδεύτρια ζώων και περήφανη για την επιλογή της.

Μάλιστα, ενώ αρκετοί αρχικά κατέκριναν το γεγονός ότι αποκάλυψε δημόσια τις προτιμήσεις της, η ίδια χαρακτήρισε ως παλιομοδίτικές μερικές «αρχές» του διαγωνισμού ως προς τι πρέπει οι γυναίκες να φορούν, πως να δείχνουν και να φέρονται στην προσωπική τους ζωή.

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Sep 5, 2016 at 4:23pm PDT

«Οι διαγωνισμοί ομορφιάς έχουν να κάνουν μόνο με την ξεχωριστή ομορφιά του κάθε ατόμου και η ομορφιά έχει πολλές ταυτότητες», ανέφερε η Έριν.

Με την καλλονή από το Μιζούρη να δέχεται συνέχεια ερωτήσεις για το γεγονός ότι είναι η πρώτη λεσβία φιναλίστ, η ίδια τόνισε σε συνέντευξη της πως δεν θέλει να επικεντρώνεται σε αυτό, καθώς θεωρεί την επαγγελματική της πορεία στο μόντελινγκ πιο σημαντική σε σχέση με τον διαγωνισμό.

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Sep 4, 2016 at 5:03pm PDT

Η ίδια μεγάλωσε στο Οχάιο και στη Νότια Καρολίνα. Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο το 2015 μετακόμισε στο Σαιντ Λούις, όπου έχει μια μπουτίκ ρούχων με την θεία της.
Είναι μία από τις τέσσερεις φιναλίστ για τον τίτλο Μις Αμερική, ενώ τον Ιούνιο, αφού στέφθηκε Μις Missouri, είπε ότι αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά της.

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Aug 31, 2016 at 5:21pm PDT

«Προσπαθώντας να καταλάβω ότι είμαι λεσβία, γνώρισα την πιο θηλυκή μου πλευρά. Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν μία συγκεκριμένη άποψη για το τι είναι λεσβία, αλλά εγώ άλλαξα τελειώς την στερεότυπη εικόνα που είχα στο μυαλό μου για μία γυναίκα στην LGBT κοινότητα", είπε Cosmopolitan.com. «Χρειάστηκαν πολλά χρόνια αγώνων για να καταλάβω ποια ήμουν."

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Aug 31, 2016 at 3:15pm PDT

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που σαμποτάρουν την νεαρή από Μιζούρη, λέγοντας πως ο διαγωνισμός αυτός είναι μόνο για γυναίκες και όχι ομοφυλόφιλες, ενώ άλλος σχολίασε «Σταματήσε να ντροπιάζεται τον διαγωνισμό και πετάξτε την έξω».

Βέβαια, υπήρχαν και αρκετοί που συνεχάρηκαν το θάρρος της. Ωστόσο, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν έχουν σχολιάσει τίποτα για την Έριν.

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Aug 5, 2016 at 2:18pm PDT

A photo posted by Miss Missouri (@missamerica.mo) on Jun 28, 2016 at 9:39am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιστεία ομορφιά Miss America
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ