Αμερικανός πολιτικός έδινε παράνομα σπέρμα σε λεσβίες στη Νέα Ζηλανδία - iefimerida.gr

Αμερικανός πολιτικός έδινε παράνομα σπέρμα σε λεσβίες στη Νέα Ζηλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υποψήφιος κυβερνήτης των Συντηρητικών στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ο Μπιλ Τζόνσον φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με παράνομες δωρεές σπέρματος στη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας New Zealand Herald.
O Αμερικανός πολιτικός ζει τον τελευταίο χρόνο στην πόλη Κράιστ-τσερτς της Νέας Ζηλανδίας όπου έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες ως κατασκευαστής βοηθώντας στην ανοικοδόμηση της πόλης μετά τον πρόσφατο φονικό σεισμό. Όμως όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New Zealand Herald ο Τζόνσον που ενώ είναι παντρεμένος από το 2004, αλλά δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδιά με την σύζυγό του, χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο chchbill στο Διαδίκτυο και έδινε παράνομα το σπέρμα του σε ζευγάρια λεσβιών που ήθελαν να αποκτήσουν παιδί.
Συνολικά ο Τζόνσον φέρεται να έχει δωρήσει το σπέρμα του σε 9 γυναίκες μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, κάτι που είναι παράνομο καθώς οι επίσημες τράπεζες σπέρματος δεν επιτρέπουν τις δωρεές σε περισσότερες από 4 οικογένειες για να περιοριστεί το ενδεχόμενο τα παιδιά που θα προκύψουν από την κύηση να υποκύψουν μελλοντικά σε αιμομιξία αν συναντηθούν τυχαία.
Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η γυναίκα του 53χρονου Τζόνσον γνώριζε εδώ και χρόνια την πρόθεση του συζύγου της να γίνει δωρητής σπέρματος, αλλά η ίδια τον είχε αποτρέψει.
Ωστόσο ο Τζόνσον όχι μόνο φέρεται να έδωσε το σπέρμα του σε 9 γυναίκες (αρκετές από τις οποίες είναι ομοφυλόφιλες) αλλά τρεις από αυτές είναι ήδη έγκυες και μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις τους συνεχίζουν να κρατούν επαφές με τον Αμερικανό πολιτικό, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «είναι πολύ υποστηρικτικός»

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μπιλ Τζόνσον όταν έκανε την προεκλογική του καμπάνια για τη θέση του κυβερνήτη το 2009 είχε ταχθεί επίσημα κατά των gay γάμων και του δικαιώματός των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ