Στη δέκατη ληστεία δεν τα κατάφερε - Τον τσάκωσε η ΔΙ.ΑΣ - iefimerida.gr

Στη δέκατη ληστεία δεν τα κατάφερε - Τον τσάκωσε η ΔΙ.ΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη 44χρονος στην Ηλιούπολη, ο οποίος λίγο νωρίτερα, είχε πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ενώ όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο δράστης είχε διαπράξει άλλες εννέα ληστείες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος, μπήκε στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών κινητής τηλεφωνίας. Στη συνέχεια ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει με κλεμμένη μοτοσικλέτα, καταδιώχθηκε όμως από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο και που τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα κλοπιμαία,καθώς και ένα οπλισμένο πιστόλι με γεμιστήρα με δεκατέσσερα φυσίγγια.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο συλληφθείς άλλες φορές μόνος του και άλλες με συνεργό του, που αναζητείται, έχει διαπράξει ένοπλες ληστείες σε βάρος ταχυδρόμου στο Περιστέρι, σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παγκράτι, σε δύο καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και σε ένα «πετ σοπ» στην Αργυρούπολη, σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ηλιούπολη και σε σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στις 7 Νοεμβρίου 2011 ο δράστης έκλεψε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης, την οποία χρησιμοποιούσε σαν μέσο διαφυγής στις ληστείες. Σημειώνεται δε, ότι σε βάρος του 44χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, από τον ανακριτή Κεφαλονιάς για διακεκριμένες κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ