Ζυμώσεις παλιών και νέων καναλαρχών για νέες συμμαχίες - iefimerida.gr

Ζυμώσεις παλιών και νέων καναλαρχών για νέες συμμαχίες

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες είναι οι ζυμώσεις μεταξύ των καναλαρχών που εξασφάλισαν άδεια αλλά δεν έχουν κανάλι και των καναλαρχών που έχουν κανάλι αλλά δεν εξασφάλισαν άδεια, μερικές ημέρες μόνο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Αναμένοντας τον έλεγχο των πόθεν έσχες, αλλά και την απόφαση του ΣτΕ, οι μεν και οι δε, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές που τους χώριζαν μέχρι πριν μερικές ημέρες, συζητούν για την επόμενη ημέρα.

Οπως έγινε γνωστό από χθες ο ιδιοκτήτης του Αlpha Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και ο ιδιοκτήτης του «Ε», που δεν εξασφάλισαν άδεια, βρίσκονται σε ζυμώσεις με τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος εξασφάλισε άδεια, αλλά θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να στήσει ένα κανάλι και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση υποδομών, και ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο κ. Καλογρίτσας έχει ήδη συναντηθεί με τον Φίλιππο Βρυώνη του «Ε», ενώ οι πληροφορίες ήθελαν χθες να πραγματοποιείται και συνάντηση μεταξύ Κοντομηνά και Καλογρίτσα, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα γίνει πιθανότατα σήμερα.

Οσον αφορά στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη και εκεί οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις με στόχο το κανάλι να εκπέμψει νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και να πρωταγωνιστήσει με την έναρξή του. Κατά ορισμένες πληροφορίες η μετακίνηση δημοσιογράφων που εργάζονταν έως τώρα σε Mega και Star, θεωρείται πιθανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κανάλια τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ