Κύπρος: Ο Μακρόπουλος δεν έβγαινε στη σκηνή να τραγουδήσει, αν δεν του έδιναν και άλλα λεφτά - iefimerida.gr

Κύπρος: Ο Μακρόπουλος δεν έβγαινε στη σκηνή να τραγουδήσει, αν δεν του έδιναν και άλλα λεφτά

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αέρα παραλίγο να τιναχθεί το φεστιβάλ μπύρας Septemberfest που πραγματοποιείται στη Λευκωσία, όταν σύμφωνα με τους διοργανωτές ο τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος αρνήθηκετην τελετυαία στιγμή να ανέβει στη σκηνή.

Οπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους οι διοργανωτές ο τραγουδιστής ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει όταν είδε το κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους είναι η δεύτερη φορά που ο κ.Μακρόπουλος αθετεί τα συμφωνηθέντα λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα κινηθούν δικαστικά ζητώντας απομείωση για τη ζημιά που υπέστησαν.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την πλευρά του τραγουδιστή που όταν τελικά ανέβηκε με καθυστέρηση στη σκηνή χαιρέτησε τους 14.000 θαυμαστές του λέγοντας πόσο πολύ χαίρεται που βρίσκεται στη Κύπρο που την αγαπάει ιδιαιτέρως.

Κύπρος: Ο Μακρόπουλος δεν έβγαινε στη σκηνή να τραγουδήσει, αν δεν του έδιναν και άλλα λεφτά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Μακρόπολος σκηνή Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ